Ogledala po meri

Osim svoje praktične funkcije, ogledalo u prostoru ima i estetsku ulogu, te u zavisnosti od modela koji izaberete lako možete ulepšati enterijer. Bilo da je reč o jednostavnom modelu sa belim ramom, ili pak o modelu sa zlatnim i srebrnim ramom ogledalo će sa sigurnošću proširiti izgled vašeg doma i dati mu posebnu dubinu. Nakon što izaberete odgovarajući model, obratite pažnju na koji ga zid postavljate, kako bi reflektovalo najlepšu stranu vašeg doma.

Vršimo isporuku kristalnih ogledala sečenih po datim merama. Vršimo montažu obrađenih ogledala na objektima (stanovi, hoteli…). Vršimo prodaju ogledala uramljenih u lajsne, koja mogu biti rađena po zahtevu kupca (oblik i dimenzija) i po našem dizajnu.

Ogledala  su visoko kvalitetna, otporna ogledala koja zadovoljavaju najstrože standarde. Traju minimum 3 puta duže nego ostala na tržištu. Na raspolaganju su čista ili obojena u masi.

Ogledalo je vrsta stakla na čijoj je površini nanesen srebrni nanos. Pomoću svetlosti pruža vrlo bistre refleksije okruženja. Osim stakla ima četiri sloja: srebro nitrat, zaštitni metalni nanos i dva sloja namenski zaštitne boje.

Ogledala se koriste za dekoraciju enterijera, stanova, poslovnih prostora i sl.

Ogledala nisu otporna na vlagu, vodu i hemikalije.

Debljina-cisto 3-4-5-6