Ogledala sa rasvetom

Napravićemo Vaše ogledalo bilo koje veličine, bilo kog oblika.

Integrisana svetlosna ogledala su naša najpopularnija ogledala i svakodnevno ih proizvodimo u mnogim veličinama i oblicima za naše kupce.

To je savršeno ogledalo sa integrisanim svetlom iza stakla koje je odlično za centralnu tačku vašeg kupatila.

Nema potrebe za održavanjem i lako se čisti.

Ogledala su napravljena sa jedinstvenim sistemom osvetljenja koji je do tri puta svetliji od drugih ogledala, pa čak i od samih kupatiskih lampi i sijalica. Ogledalo može da baca svetlost sa strane i zadnjeg dela ogledala. Ostala ogledala često izgledaju slično, ali često su dizajnirani za dekoraciju, a ne za efektivno osvetljenje. Ogledala se mogu instalirati sa difuzorom za ravnomerno raspoređivanje svetla na osvetljenim delovima ogledala što rezultira visokim kvalitetom, lepim i efikasnim osvetljenjem.

Opciono možemo opremiti vaše ogledalo senzorom bez dodira. Svetlo se uključuje i isključuje jednostavnim mahanjem ruke ispod ogledala. Naša osvetljena ogledala su napravljena sa jedinstvenim načinom osvetljenja. Ugrađena efektivnom tehnologijom osvetljenja, osvetljava veoma jaku svetlost oko ogledala kako bi eliminisala senke i jasno video vaš odraz.

Ogledala sa pozadinskim osvetljenjem proizvodimo u gotovo svim veličinama koje daju dodatnu dimenziju vašem kupatilu.

Na poleđinu ogleda lepimo zastitnu foliju, koje dodatno učvršćije samo ogledalo, i u slučaju loma ogledalo ostaje u komadu sto daje dodatnu sigurnost da Vas ne iseče, i da vam neki deo ogledala ne ošteti pod, lavabo ili neku drugu stvar kada se ogledalo razbije.

Kada je svetlo integrisano u ogledalo, imaćete jasan pogled bez senke na licu jer je svetlo usmereno prema vama. Ne morate više da brinete gde da instalirate skupocene lampe u vašem kupatilu ili salonu, jer će ogledalo sa rasvetom pružati savršeno svetlo kada pogledate u ogledalo.