Ogledala sa rasvetom

Napravićemo Vaše ogledalo bilo koje veličine, bilo kog oblika.

Integrisana svetlosna ogledala su naša najpopularnija ogledala i svakodnevno ih proizvodimo u mnogim veličinama I oblicima za naše kupce.

To je savršeno ogledalo sa integrisanim svetlom iza stakla koje je odlično za centralnu tačku vašeg kupatila.

Nema potrebe za održavanjem I lako se čisti.

Ogledala su napravljena sa jedinstvenim sistemom osvetljenja koji je do tri puta svetliji od drugih ogledala, pa čak I od samih kupatiskih lampi i sijalica. Ogledalo moze da baca svetlost sa strane I zadnjeg dela ogledala. Ostala ogledala često izgledaju slično, ali često su dizajnirani za dekoraciju, a ne za efektivno osvetljenje. Ogledala se mogu instalirati  sa difuzorom za ravnomerno raspoređivanje svetla na osvetljenim delovima ogledala što rezultira visokim kvalitetom, lepim I efikasnim osvetljenjem.

 

Opciono možemo opremiti vaše ogledalo senzorom bez dodira. Svetlo se uključuje I isključuje jednostavnim mahanjem rukom ispod ogledala. Naša osvetljena zrcala su napravljena sa jedinstvenim načinom osvetljenja. Ugrađena efektivnom tehnologijom osvetljenja, osvetljava veoma jaku svetlost oko ogledala kako bi eliminisala senke I jasno video vaš odraz.

Ogledala sa pozadinskim osvetljenjem proizvodimo u  gotovo svim veličinama koje daju dodatnu dimenziju vašem kupatilu.

Na poledjinu ogleda lepimo zastitnu foliju, koje dodatno učvršćije samo ogledalo, I u slučaju loma ogledalo ostaje u komadu sto daje dodatnu sigurnost da Vas ne iseče, I da vam neki deo ogledala ne ošteti pod, lavabo ili neku drugu stvar . kada se ogledalo razbije.

Kada je svetlo integrirano u ogledalo, ima ćete jasan pogled bez senke na licu jer je svetlo  usmereno prema vama.   Ne morate više da brinete gde da instalirate skupocene lampe u vašem kupatilu ili salonu, jer će ogledalo sa rasvetom pružati savršeno svetlo kada pogledate u ogledalo.