Stakla za Kuhinje – Staklene Zidne Obloge u boji I printu

Trend stavljanja stakenih zidnih obloga umesto klasičnih pločica je zaživeo I kod nas. Staklo se lakše I brže čisti, manje se skupljaju nečistoće I nema fuga koje mnogi ne vole jer se teško održavaju I čiste.
Dizajn stakla ostavlja širok izbor za kreiranje motiva, boja, digitalnih slika I vektorskih crteža.
Praktično samo Vaša mašta je granica.

Izrada I montaža dekorativnih zidnih obloga se radi po meri od visoko kvalitetnog kaljenog stakla debljine najčešće 6mm.
Stakla mogu biti jednobojna u bilo kojoj boji po RAL/NCS karti, ili sa odštampanom slikom ili šarom.

Montaža stakla je vrlo brza I održavanje je vrlo jednostavno, što je najvažnije.

U svojoj ponudi nudimo i Ultra Klir kaljena, bojena (emjalirana) stakla. To je tip stakla koje je izuzetno čisto I potpuno prozirno, jer obična stakla (flot) sama po sebi imaju blagu zelenkastu nijansu te u nekim slučajevima Ultra Klir daje bolju vizualnost I željenu boju. Kaljeno staklo se preporučuje u svim primenama jer je otporno na visoke temperature i pet puta jače od običnog (sirovog) stakla. Pri postupku obrade na staklu se mogu izrezivati delovi predviđeni za utičnice, nosače I slično. Rok trajanja stakla ne postoji.

Osim što se koristi kao zamena za keramičke pločice, staklo se može ugraditi u aluminijske profile ili lepiti na iverecu I tako biti front kuhinje. Stakla koja se najčešće primenjuju u aluminjskom ramu ili lepe na fronteve  su takođe  emajlirana ili lacobel stakla.

Staklo kao zidna obloga se može koristitii u drugim prostorijama, a ne samo u kuhinji.